ARHIVĂ

Handbal feminin

CSU Oradea a învins echipa ACS Crisul Chisineu-Cris cu scorul de 34:31. Jocul s-a desfășurat duminică 13 ianuarie 2019, în sala Polivalentă a Universității din Oradea, fiind programat în etapa a XI-a a Campionatului Național al Diviziei A, Seria D. 

Handbal feminin - Divizia A, seria B

Duminică, 26 noiembrie 2017, în etapa a 12-a a turului Campionatului Diviziei A, Seria B, CSU Oradea a fost învinsă la Baia Mare de echipa CSM Baia Mare.  Rezultatul jocului: CSM Baia Mare-CSU Oradea 30:15. Echipa ocupă locul VI, acumulând 20 puncte 

Următorul joc va avea loc luni 18 decembrie la Oradea, când va întâlni echipa SC Mureșul Tg. Mureș.

Handbal feminin

Astazi, 29.01.2017, în ultima etapă a turului Campionatului feminin, Divizia A, Seria B, echipa nostră, CSU CSM Oradea, a întâlnit pe CSU Vest Timișoara, de care a dispus cu scorul de 33-31 (18-16).  Este a patra victorie din acest an,  a cincea victorie consecutivă pe care echipa o obține.  La sfârșitu turului acestui campionat echipa ocupă locul VI în seria B. Saptamâna viitoare are loc prima etapă din returul campionatului, când se va disputa, în Sala Polivalentă a Universității din Oradea, jocul cu SC Mureșul Târgu Mureș.

Handbal feminin

În etapa a XII-a a Campionatului Diviziei A, Seria B echipa de handbal feminin a întâlnit la Sf. Gheorghe pe ACS din localitate și a obținut o nouă victorie (a treia din acest an) cu scorul de 36-32. In urma acestui rezultat ocupă locul VI în clasamentul seriei. 

 

 

 

Handbal feminin - Divizia A, seria B

Joi, 29 septembrie 2016, la Arena Antonio Alexe echipa a fost invinsă de CS Extrem Baia Mare cu scorul de 30:32 (18:15). Deși au condus pana aproape de finalul reprizei a II-a, fetele noastre au pierdut datorită unui joc slab prestat în ultimele 10 minute de joc. Urmează o săptămână fără joc, în care echipa să se pregătească și să încerce să remedieze greșelile comise în primele două etape.

Următorul joc se va disputa în 12 octombrie 2016 la Caracal, unde va întâlni echipa CSS din localitate.

Victorie la handbal feminin

Sâmbătă 9 aprilie, în ultimul joc disputat pe teren propriu, echipa de handbal feminin CSU CSM Oradea a învins pe ACS Sepsi-SIC Sf. Gheorghe cu scorul de 26-24. Următorul meci se va desfășura în 23 aprilie în Timișoara, unde echipa noastră va întâlni pe CSU Vest Timișoara.